Коростишівський санаторій "Тетерів" можуть відключити від енергопостачання » Новини Житомира
 
 


Коростишівський санаторій "Тетерів" можуть відключити від енергопостачання

Автор: news_maker від 26-10-2016, 14:26, переглядів: 1 366

Коростишівський санаторій "Тетерів" можуть відключити від енергопостачання

У зв’язку неодноразовими зверненнями жителів санаторію «Тетерів» Коростишівського району, які є вимушено переміщеними особами зі сходу країни, вчора, 25 жовтня, з робочим візитом до санаторію «Тетерів» приїхали радник з питань внутрішньо переміщених осіб Міністерства соціальної політики в Житомирській області Олександр Янко та заступник директора з енергозбутової політики з організації збутової роботи ПАТ «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» Володимир Гірук.

Санаторій «Тетерів» наразі знаходиться у власності ДП «Укрпрофоздоровниця». В ньому проживають більше 170-ти вимушених переселенців зі сходу. Санаторій має велику заборгованість за сплату комунальних послуг, яка кожного дня зростає.

Під час візиту були обговорені проблемні питання, з якими зіштовхуються жителі санаторію. Одне з найболючіших – питання заборгованості перед ПАТ «ЕК «Житомиробленерго», яка складає майже 500 тис. грн за енергоносії.

«Я побачив усі наявні проблеми та визначив можливі шляхи їх вирішення. На жаль, сьогодні маємо ситуацію коли внутрішньо переміщенні особи отримують щомісячну адресну допомогу, у тому числі на оплату житлово-комунальних послуг. При цьому вони не сплачують дані послуги закладам в яких тимчасово проживають. І ця проблема є актуальною для всієї України. За результатами візиту буде підготовлено інформаційну довідку для керівництва області та району. Маємо разом із представниками влади Житомирщини та Коростишева зібратися задля конструктивного діалогу та обговорити усі можливі шляхи вирішення даної проблеми», – зазначив Олександр Янко.

Коростишівський санаторій "Тетерів" можуть відключити від енергопостачання
Коростишівський санаторій "Тетерів" можуть відключити від енергопостачання

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: