На Житомирщині поліція затримала нападників на ювелірну крамницю » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція затримала нападників на ювелірну крамницю

Автор: news_maker від 27-10-2016, 12:50, переглядів: 976

На Житомирщині поліція затримала нападників на ювелірну крамницю

26 жовтня працівники Управління карного розшуку та спецпідрозділу КОРД затримали п’ятьох чоловіків, підозрюваних у зухвалому розбійному нападі, вчиненому у середині серпня у м. Новограді-Волинському. Нині триває досудове розслідування.

12 серпня близько 11.00 до магазину з продажу ювелірних виробів, розташованого на одній з центральних вулиць м. Новограда-Волинського, увірвалися п’ятеро чоловіків у масках. Один з них погрожував пістолетом кільком відвідувачам та продавцям, інші у цей час трощили битами вітрини та викрадали прикраси.

Розбивши 4 скляні вітрини та забравши звідти товар, нападники вискочили з крамниці, встрибнули в автомобіль, що їх чекав, та втекли.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Слідчі розпочали досудове розслідування кримінального провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Сума завданих збитків склала понад 1 мільйон гривень.
У ході першочергових слідчо-розшукових дій поліцейські знайшли на прилеглих до місця події вулицях балаклави, рукавички та інший одяг, викинуті нападниками.
- Докази щодо причетності затриманих ми збирали буквально по крупицях. Не дивлячись на те, що все сталося вдень, свідчень очевидців було замало, - розповідає заступник начальника Головного управління Нацполіції Житомирщини Валерій Бондар. – Утім, отримавши беззаперечні докази причетності, ми провели низку затримань жителів м. Новограда-Волинського.
Оперативники кримінальної поліції, спецпризначенці КОРДу та слідчі затримали п’ятьох молодиків віком від 17 до 21 року. За місцем проживання у них вилучили низку речових доказів.
У ході досудового розслідування попередньо встановлено, що парубки познайомились, займаючись вуличним спортом – воркаутом. Напад на крамницю вирішили вчинити з метою збагачення. Для цього заздалегідь готувались: приходили в магазин та роздивлялися, де знаходяться найбільш коштовні речі, підготували одяг та бити, подбали про транспорт з водієм тощо.
Нині триває подальше розслідування. Поліцейські проводять заходи щодо розшуку викраденого та перевіряють затриманих на причетність до інших злочинів на території області.
Їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна (ч.4 ст. 187 ККУ).

На Житомирщині поліція затримала нападників на ювелірну крамницю
На Житомирщині поліція затримала нападників на ювелірну крамницю
На Житомирщині поліція затримала нападників на ювелірну крамницю

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: