В Бердичеві запустили в дію систему водовідведення, над якою працювали три роки » Новини Житомира
 
 


В Бердичеві запустили в дію систему водовідведення, над якою працювали три роки

Автор: news_maker від 14-12-2016, 17:27, переглядів: 939

В Бердичеві запустили в дію систему водовідведення, над якою працювали три роки

В Бердичеві запустили в дію систему водовідведення в районі колишнього цукрорафінадного заводу, повідомляє місцева телекомпанія ВІК. На відкриття новозбудованої каналізаційно-насосної станції по провулку Червоному чекали три роки:

"Фактично ми завершуємо ту кропітку працю, яка була розпочати три роки тому. Після того, як ті підприємства, які тут працювали, це меблева фабрика, цукрорафінадний завод, комбікормовий завод, інші підприємства перестали працювати, фактично всі системи каналізування були зруйновані, знищені і стояла проблема каналізування всіх стоків, які збираються в цьому мікрорайоні", – розповів бердичівський міський голова Василь Мазур.

Значний обсяг робіт виконали працівники вінницького підприємства "Спецстрой". За словами його керівника Олексія Пилявця, коли вони ставали до роботи, каналізаційні стоки йшли в річку, тепер цієї проблеми більше не існує. Загальна вартість об'єкту склала понад чотири мільйони гривень, з яких 2,8 мільйона – кошти міського бюджету, півтора мільйони – державного. На цьому в Бердичеві зупинятися не збираються, вдалий приклад дає надію на каналізацію інших районів міста:

"Бо в Бердичеві не всі мікрорайони каналізовані. Той же мікрорайон Корніловка далі на черзі, все Загребельне не каналізоване. Але ми працюємо, бюджет виділяє кошти і все це робиться людськими руками і все це нам під силу, ми готові працювати і розвиватися далі", – зазначив директор "Бердичівводоканалу" Микола Ревуцький.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: