Депутати облради хочуть знати, чи не обслуговуються держслужбовці в банку країни-агресора » Новини Житомира
 
 


Депутати облради хочуть знати, чи не обслуговуються держслужбовці в банку країни-агресора

Автор: news_maker від 23-12-2016, 18:43, переглядів: 1 283

Депутати облради хочуть знати, чи не обслуговуються держслужбовці в банку країни-агресора

На сесії обласної ради у четвер депутати підтримали відповідний запит до голови облдержадміністрації, керівника Управління СБУ в області та прокурора Житомирської області:

"Просимо перевірити обставини переведення зарплатних проектів структурних підрозділів Державного казначейства в Житомирській області а також державних службовців в установи Сбербанку Росії в період 2012-2017 років, вжити заходів щодо припинення підтримки державного банку Російської Федерації з використанням державного ресурсу на території Житомирської області", – суть питання виклав один з ініціаторів звернення Сидір Кізін.

В ході обговорення одного з питань порядку денного він повідомив, що під час його перебування на посаді голови облдержадміністрації у 2014 році мав інформацію про те, що зарплатні проекти підрозділів Держказначейства та ще деяких бюджетних організацій обслуговував Сбербанк Росії і поцікавився у керівника Головного управління Держказначейства в області нинішньою ситуацією. У відповідь Петро Чорний повідомив, що згідно діючого законодавства бюджетні організації самі обирають банківські установи, в яких розміщувати зарплатні проекти. Є Постанова Кабміну, яка зобов'язує бюджетні установи обслуговуватися в державних банках, але не розроблений відповідний механізм. Стосовно підрозділів Держказначейства, вони наразі в російському банку не обслуговуються, сказав начальник Головного управління Державного казначейства України у Житомирській області Петро Чорний.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: