На трасі Київ-Чоп мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter» з’їхав у кювет та перекинувся » Новини Житомира
 
 


На трасі Київ-Чоп мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter» з’їхав у кювет та перекинувся

Автор: news_maker від 26-12-2016, 22:19, переглядів: 1 293

На трасі Київ-Чоп мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter» з’їхав у кювет та перекинувся

26 грудня, близько 03:50, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася у с. Болярка Житомирського району. Зателефонували випадкові проїжджі, які стали свідками ДТП. За вказаною адресою виїхали бійці аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС Житомирщини у складі 6 чоловік.

Вони встановили, що на 163 км траси Київ-Чоп мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter» з’їхав у кювет та перекинувся набік. Всередині перебувало 11 людей та водій, які направлялися з Буковеля до м. Київ. Також з’ясувалось, що свідки пригоди вже зуміли поставити транспортний засіб на колеса, дістати пасажирів назовні та, по можливості, надати їм першу долікарську допомогу.

Рятувальники на ношах транспортували травмованих до «карет» швидкої допомоги, яких, у подальшому, госпіталізували до медичних закладів обласного центру. Загалом у дорожньо-транспортній пригоді 1 особа загинула та 7 отримали травми різного ступеню важкості. 4 осіб, серед яких і водій, від госпіталізації відмовилися.

На трасі Київ-Чоп мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter» з’їхав у кювет та перекинувся

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: