В Житомирській області створять три госпітальних округи » Новини Житомира
 
 


В Житомирській області створять три госпітальних округи

Автор: news_maker від 28-12-2016, 18:57, переглядів: 1 030

В Житомирській області створять три госпітальних округи

Принаймні, на нараді в облдержадміністрації обговорювали саме такі перспективи, пише прес-служба облдержадміністрації. Відповідні постанови регламентують, що зона обслуговування госпітального округу визначається своєчасністю прибуття до багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування, що не повинно перевищувати 60 хвилин. Центром госпітального округу визначається населений пункт, як правило, місто з населенням понад 40 тис. осіб, в якому розміщена багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування другого рівня.

З урахуванням письмових пропозицій із районів області сформовано попередній перелік госпітальних округів та їх центрів (проект):

І - Житомирський госпітальний округ; кількість населення в госпітальному окрузі – 749 364 осіб; адміністративний центр – м. Житомир.

ІІ - Коростенський госпітальний округ; кількість населення в госпітальному окрузі – 303 796 осіб; адміністративний центр – м. Коростень.

ІІІ - Новоград-Волинський госпітальний округ; кількість населення в госпітальному окрузі – 195 158 осіб; адміністративний центр – м. Новоград-Волинський.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: