На Житомирщині автомобіль в'їхав в будинок і загорівся » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині автомобіль в'їхав в будинок і загорівся

Автор: news_maker від 30-12-2016, 13:44, переглядів: 1 037

На Житомирщині автомобіль в'їхав в будинок і загорівся

30 грудня о 02:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Хмелівка Олевського району автомобіль в’їхав у житловий будинок і загорівся. На місце події виїхали бійці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалось, що легковий автомобіль «Skoda», з’їхавши з проїжджої частини, зніс дерев’яний паркан приватного обійстя та здійснив лобове зіткнення з житловим будинком. Внаслідок чого автівка загорілась. Від удару в зазначеному будинку розбилося скло в одній із кімнат. Також уламки скла легковика пошкодили вікна сусідньої оселі, що знаходилася на відстані близько 10 м.

Селяни, які викликали рятувальників, розпочали гасіння пожежі за допомогою підручних засобів. В салоні транспортного засобу, між передніми і задніми сидіннями, знаходився непритомний чоловік.

О 02:31 вогнеборці вже були на місці події. Рятувальники спершу витягли постраждалого та передали його лікарям центру екстреної медицини. Далі бійці ДСНС швидко ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено моторний відсік. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями Національної поліції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: