На Житомирщині автомобіль поліції зіткнувся з ВАЗом » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині автомобіль поліції зіткнувся з ВАЗом

Автор: news_maker від 3-01-2017, 09:39, переглядів: 1 221

На Житомирщині автомобіль поліції зіткнувся з ВАЗом

Дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля поліції та ВАЗ 2109 сталася 1 січня у Ємільчинському районі. У результаті постраждали водій і пасажирка ВАЗівки. Обставини встановлюються у рамках досудового розслідування.
Попередньо встановлено, що близько 17 години 1 січня на автодорозі Майдан Копищанський-Котлярка у Ємільчинському районі при зустрічному роз’їзді відбулося зіткнення службового автомобіля поліції «Niva Chevrolet» під керуванням 23-річного працівника одного з територіальних підрозділів ГУНП Житомирщини, та автомобіля ВАЗ 2109 під керуванням 24-річного місцевого жителя.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій ВАЗівки та його пасажирка отримали тілесні ушкодження.
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.
Водночас Головним управлінням Нацполіції в Житомирській області розпочато службове розслідування, за висновком якого буде прийнято рішення стосовно керманича-поліцейського.

У ході службового розслідування було встановлено, що обидва поліцейських були залучені 1 січня до відпрацювання району. Під час медичного освідування водія службового авто зафіксовано його перебування у нетверезому стані.
Поліцейського-керманича і його напарника, які дозволили собі вживання алкоголю під час виконання службових обов’язків, звільнено з органів Національної поліції.
Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: