Молодик у новорічну ніч обікрав новобудову у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Молодик у новорічну ніч обікрав новобудову у Житомирі

Автор: news_maker від 6-01-2017, 13:50, переглядів: 999

Молодик у новорічну ніч обікрав новобудову у Житомирі

Заїжджий молодик у новорічну ніч обікрав новобудову у м. Житомирі, винісши звідти побутову техніку, яку господарі завезли на новосілля. Парубка поліція затримала, нині його взято під варту. Тривають заходи щодо встановлення усіх осіб, причетних до злочину.
Про крадіжку речей зі свого будинку до поліції повідомила жителька обласного центру. Жінка розповіла, що її сім’я збиралася переселятися до нового будинку і потихеньку звозила туди речі і облаштовували помешкання побутовою технікою. Однак, навідавшись у будинок у перші дні нового року, господарі виявили, що хтось похазяйнував без них. З приміщення було викрадено кухонну техніку, два велосипеди, електроінструменти та інше господарське приладдя. Загалом сума завданого збитку становила понад 80 тисяч гривень.
Під час огляду місця події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції встановили, що злодії проникли усередину будинку, попередньо пошкодивши металопластикове вікно.
Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
– Збираючи необхідні відомості, працівники поліції провели побудинковий обхід мешканців вулиці. У результаті дізналися, що в одному з помешкань багатоквартирного будинку квартирують заїжджі молодики. З дозволу власника оперативники потрапили у приміщення і виявили там склад побутової техніки за описом схожої на викрадену з новобуду. Заявники упізнали свої речі, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Згодом орендатора квартири, 24-річного жителя Миколаївської області, поліцейські затримали за ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Свою причетність до крадіжки молодик визнав. Викрадене мав намір перепродати.
Судом затриманому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Нині у рамках досудового розслідування його перевіряють на причетність до інших злодіянь. Водночас тривають заходи щодо встановлення та розшуку усіх осіб, причетних до крадіжки з будинку.
За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: