В міській гімназії №23 отруїлося 14 дітей » Новини Житомира
 
 


В міській гімназії №23 отруїлося 14 дітей

Автор: news_maker від 21-01-2017, 16:52, переглядів: 1 175

В міській гімназії №23 отруїлося 14 дітей

З попереднім діагнозом харчове отруєння 13 дітей знаходяться в лікарні: 10 дітей отримують медичну допомогу в дитячій міській лікарні, 3 дітей – в Житомирській обласній лікарні, 1 родина відмовилась від госпіталізації. Всі вони школярі Житомирської міської гуманітарної гімназії № 23 з різних класів. Стан дітей задовільний, вони отримують безкоштовно медичну допомогу.
Заступник міського голови під час брифінгу, 21 січня, повідомив:
«Всі необхідні аналізи зібрані, на даний момент збудник не визначено. Проведені експрес-тести – сальмонельозу не виявлено. Більшість ознак вказують на те, що це бактеріальна інфекція, тому всі діти отримують антибактеріальну та дезінтоксикаційну терапію».
В їдальні закладу розпочато перевірки. Всі відповідальні служби проінформовано та задіяно. З понеділка, 23 січня, в їдальні буде припинено харчування до з’ясування причин отруєння. За бажанням батьків діти будуть харчуватися в інших навчальних закладах міста.
Закликаємо батьків у разі виявлення симптомів отруєння невідкладно звертатися за кваліфікованою медичною допомогою до дитячої міської лікарні (інфекційне відділення).

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: