У Житомирі затримали жінку, яка називалася працівницею поліції » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали жінку, яка називалася працівницею поліції

Автор: news_maker від 26-01-2017, 16:04, переглядів: 1 029

У Житомирі затримали жінку, яка називалася працівницею поліції

Нині встановлено, що 40-річна жителька області причетна до 5 випадків заволодіння грошима житомирян. Жінка називалася працівницею поліції та обіцяла за винагороду «вирішити проблеми», що виникли у родичів потерпілих. Нині триває встановлення інших учасників та їх ролі у шахрайських оборудках. Вирішується питання про обрання затриманій міри запобіжного заходу.
Упродовж останніх тижнів до Житомирського відділу поліції надійшло кілька звернень від жителів обласного центру про ошуканства. В усіх випадках до них телефонували незнайомці, які називались працівниками поліції, сповіщали, що син чи онук абонента потрапив у неприємну кримінальну історію та одразу ж пропонував «залагодити ситуацію». Для цього потрібно було передати «працівниці поліції» певну суму грошей.
Нахабна шахрайка приходила до житомирян додому або призначала зустрічі на вулиці та забирала усі заощадження і навіть мобільні телефони. Про те, що їх ошукали, потерпілі зазвичай дізнавались тільки через деякий час, а відтак затримати зловмисників одразу не вдавалось.
Уночі 25 січня схожа історія сталась з 75-річною житомирянкою. Жінка, віддавши гроші за уявний порятунок онука, все ж таки зателефонувала йому та зрозуміла, що її ошукали. Пенсіонерка звернулась до поліції. На місце події було направлено найближчий наряд патрульної поліції. Правоохоронці з’ясували прикмети зловмисниці та згодом неподалік помітили схожу жінку. Та сперечалася з якимось чоловіком, а побачивши поліцейських, спробувала втекти. Її затримали та доставили до відділу поліції.
- Затримана – 40-річна жителька Бердичівського району. У неї вилучили низку речових доказів, що свідчили про причетність до правопорушення, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Її було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу.
Нині триває подальше розслідування кримінальних проваджень за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Вже встановлено, що жінка причетна до п’яти таких шахрайств, вчинених в обласному центрі.
Також поліцейські перевіряють інформацію щодо причетності затриманої до інших злочинів, вчинених як на території Житомирщини, так і в інших областях. Крім того, триває встановлення інших співучасників та їх ролі у вчиненні шахрайств.
Відповідно до законодавства жінці загрожує до 3 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: