У міжрегіональному рейтингу за індексом промислової продукції Житомирщина утримує 1 позицію » Новини Житомира
 
 


У міжрегіональному рейтингу за індексом промислової продукції Житомирщина утримує 1 позицію

Автор: news_maker від 18-09-2012, 18:35, переглядів: 1 588

У міжрегіональному рейтингу за індексом промислової продукції Житомирщина утримує 1 позицію

Статистикою фіксує зростання на третину обсягів виробленої в області продукції. Такий результат діяльності промислової галузі за 8 місяців у порівнянні з минулорічним періодом. У міжрегіональному рейтингу за індексом промислової продукції Житомирщина утримує 1 позицію. Найкращих показників досягнуто у добувній галузі, де виробництво зросло у 2,4 рази, деревообробній – на 30%, у хімічній - на 22%. Також невеличкого приросту, на 2% і на 1% відсотки відповідно, відмічено у виробництві неметалевій мінеральній продукції і харчовій галузі.

Підприємства області наростили випуск граніту, щебеневої продукції, дерев'яних вікон та інших конструкцій, взуття, лікарських препаратів та ортопедичних пристосувань, котлів центрального опалення, високовольтної електричної апаратури, меблів для житлових приміщень.

Головне управління статистики в області також повідомляє, що у машинобудуванні індекс промислової продукції склав 89% від минулорічного, у легкій, целюлозно-паперовій промисловості, металургії відповідний показник коливався в межах 94-99%.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: