Фонд «Чотири лапи» простерилізує 2000 безпритульних тварин » Новини Житомира
 
 


Фонд «Чотири лапи» простерилізує 2000 безпритульних тварин

Автор: news_maker від 1-02-2017, 15:11, переглядів: 1 302

Фонд «Чотири лапи» простерилізує 2000 безпритульних тварин

Протягом трьох наступних років фонд «Чотири лапи» планує стерилізувати та вакцинувати близько 2000 собак у місті Житомирі, дотримуючись методу «відлов-стерилізація-випуск». На думку Всесвітньої організації охорони здоров'я, це є єдиним гуманним та довгостроковим методом регуляції чисельності безпритульних тварин.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин подякував президенту організації «Чотири Лапи» Хельмуту Дунглеру за допомогу вирішенні проблеми з безпритульними тваринами у місті.

«Безпритульні тварини – одна з найбільших проблем в містах України. Дуже приємно, що ми почали її вирішувати. Завдяки фонду «Чотири лапи» у Житомирі з’явився «Центр захисту тварин». Наша спільна робота показала, що ми почали вчитися жити з тваринами. Переконаний, що разом ми покажемо гарний результат у вирішені проблеми з безпритульними тваринами у Житомирі», - сказав Сергій Сухомлин.

Засновник і президент організації «Чотири Лапи» Хельмут Дунглер наголосив на тому, що Житомир стане прикладом для міст України у поводжені з безпритульними тваринами.

«У Житомирі вже проведена велика робота по вирішенню проблеми з тваринами, які живуть на вулиці. «Центр захисту тварин», який вже працює у місті, є зразком цього. Ми будемо працювати в тісній співпраці з містом Житомир для досягнення спільної мети», - наголосив Хельмут Дунглер.

За час роботи «Центру захисту тварин» (з вересня минулого року) було простерилізовано та вакциновано від сказу близько 800 безпритульних тварин, прилаштовано у нові родини 42 собаки та проведено шість «Днів відкритих дверей».

На сьогоднішній день у КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради перебувають на тимчасовому утриманні 22 опікунські тварини.

Фонд «Чотири лапи» простерилізує 2000 безпритульних тварин

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: