Обласна прокуратура запровадила особистий прийом громадян із застосуванням Skype-зв’язку » Новини Житомира
 
 


Обласна прокуратура запровадила особистий прийом громадян із застосуванням Skype-зв’язку

Автор: news_maker від 1-02-2017, 16:08, переглядів: 941

Обласна прокуратура запровадила особистий прийом громадян із застосуванням Skype-зв’язку

Про це під час брифінгу повідомив заступник прокурора області Віталій Мякішев. Нову інтернет-активну форму спілкування громадян із органами прокуратури запровадили для підвищення ефективності роботи у напрямку поновлення законності порушених прав громадян і держави та удосконалення такої форми роботи, як прийом громадян:

"Це суттєво полегшить зв'язок між громадянином та прокуратурою, сприятиме реальній можливості потрапити на прийом для громадян з обмеженими фізичними можливостями, зекономить їх час і кошти. На даний час подібний прийом буде здійснюватися за місцем знаходження 5 місцевих прокуратур".

Заступник прокурора області відразу провів і особистий дистанційний прийом жителя Андрушівки. Пенсіонер, інвалід 1-ї групи, звернувся до прокурора стосовно можливих неправомірних дій посадових осіб управління пенсійного фонду України в Андрушівському районі. Додамо, що крім Новограда-Волинського, Коростеня, Коростишева Бердичева та Житомира, у найближчі два тижні такі дистанційні прийоми будуть запроваджені у всіх районних центрах області, де є відділення прокуратур.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: