Ситуація з прибиранням прибудинкових територій від снігу критична » Новини Житомира
 
 


Ситуація з прибиранням прибудинкових територій від снігу критична

Автор: news_maker від 8-02-2017, 18:13, переглядів: 1 078

Ситуація з прибиранням прибудинкових територій від снігу критична

Про це під час брифінгу стосовно ліквідації наслідків негоди говорив радник житомирського міського голови Юрій Антіпов. За його словами, двірники фактично не справляються з прибиранням прибудинкових територій:
"Треба віддати належне і їм – люди вийшли на роботу з 6 години ранку, але за ніч намело таку кількість снігу, що і мала механізація, яка є в наявності, в багатьох районах не справляється. Зараз вони все ж будуть фокусуватися – основний удар – на центральні тротуари і поступово заходити у двори, щоби було комфортно жителям ходити по прибудинкових територіях".

Сніг продовжує йти, тож основним завданням лишаються тротуари загального користування, які виходять на центральні вулиці. Другорядним є внутрішньо квартальне прибирання:

"Головне завдання – розчистити вхідну групу біля будинків і тротуари, аби люди могли там ходити. Що стосується прибирання саме проїжджої частини, ми зараз маємо трохи автомобільний колапс у дворах. Тобто техніки було наставлено стільки, що, скажімо, я сьогодні зі свого двору ледве вигрібся. Чому? Те ж саме – не встигає пройти мала механізація через сніг. Але я думаю, що снігопад припиниться і до кінця тижня всі житлові підприємства максимально зроблять зачистку для того, щоб до вихідних все було, скажімо так, прибрано більш-менш", – запевнив Юрій Антіпов.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: