Сергій Сухомлин вручив три квартири учасникам бойових дій в Афганістані » Новини Житомира
 
 


Сергій Сухомлин вручив три квартири учасникам бойових дій в Афганістані

Автор: news_maker від 15-02-2017, 13:37, переглядів: 1 261

Сергій Сухомлин вручив три квартири учасникам бойових дій в Афганістані

Міський голова Сергій Сухомлин, 15 лютого, вручив три оглядові ордери на квартири інвалідам бойових дій а Афганістані.

Для вирішення питання забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів, які тривалий час перебувають на квартирному обліку та гостро потребують поліпшення житлових умов, виконавчий комітет міської ради винайшов можливість для виготовлення технічної документації та проведення капітального ремонту, з метою приведення нежитлових приміщень загальною площею 192, 6 кв.м в будинку № 3 про вул. Леха Качинського – в житлові. Оглядові ордери на квартири були вручені інвалідам бойових дій в Афганістані: Свінцицькому Олександру, Мудренку Вадиму та Шадурі Олександру.

«Сьогодні 28 річниця виведення радянських військ з Афганістану. Одним з наших пріоритетних завдань залишається забезпечення соціального захисту воїнів-інтернаціоналістів. Депутати міської ради підтримали рішення про виділення коштів на ремонт квартир, і сьогодні ми вже маємо можливість вручити три оглядові ордери учасникам бойових дій в Афганістані», – зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Забезпечення жилими приміщеннями громадян даної категорії проводиться на виконання Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та бюджетної програми «Забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів» але фінансування даної програми не здійснювалось з 2014 року.

За рахунок субвенції з державного бюджету України для учасників бойових дій в Афганістані та воєнних конфліктів у зарубіжних країнах, даній категорії громадян у 2015 році було виділено 3 квартири у будинку № 155 по вул. Покровській, що був зданий в експлуатацію в 2014 році.

Сергій Сухомлин вручив три квартири учасникам бойових дій в Афганістані
Сергій Сухомлин вручив три квартири учасникам бойових дій в Афганістані

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: