Поліція затримала хлопця, який вночі грабував житомирян » Новини Житомира
 
 


Поліція затримала хлопця, який вночі грабував житомирян

Автор: news_maker від 22-02-2017, 10:05, переглядів: 1 177

Поліція затримала хлопця, який вночі грабував житомирян

21 лютого слідчі оголосили 32-річному жителю району про підозру у вчиненні розбійного нападу на житомирянина. Молодик також є підозрюваним у кримінальному провадженні за фактом пограбування іншого чоловіка. Нині затриманий перебуває під вартою.
Наприкінці січня поліцейські Житомирського відділу поліції затримали 32-річного жителя Житомирського району за обґрунтованою підозрою у причетності до пограбування.

Як розповів потерпілий, він повертався пізнього вечора додому з гостин, коли несподівано по проспекту Миру отримав удар від незнайомця. Відразу потому той, користуючись безпорадним станом заявника, відібрав у нього телефон, наручний годинник та банківську картку. За кілька днів, за словами потерпілого, з неї було знято 12 тисяч гривень.
Оперативники кримінальної поліції Житомирського відділу опрацювали великий обсяг інформації, щоб встановити особу, причетну до цієї події.
- Ним виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень молодик, житель с. Головинки Житомирського району, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – У ході подальших слідчо-розшукових дій нами встановлена причетність молодика і до розбійного нападу, що стався наступного після грабежу дня – 13 січня. Тоді чоловік завдав тілесних ушкоджень іншому жителю обласного центру на вул. Гоголівській, відібравши у нього мобільний.
Під час затримання у підозрюваного вилучили кастет, що використовувся ним, очевидно, для завдання ударів потерпілим (один з них навіть втратив свідомість). Втім нині усі обставини перевіряються. Також вилучені речі потерпілих та інші речові докази.

А молодикові, який нині знаходиться під вартою, оголошено про підозру у вчиненні грабежу (ч.2 ст. 186 ККУ) та розбою (ст. 187 ККУ). Відтак покаранням може стати позбавлення волі на термін до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: