Голову Брусилівської райдержадміністрації затримали на хабарі » Новини Житомира
 
 


Голову Брусилівської райдержадміністрації затримали на хабарі

Автор: news_maker від 23-02-2017, 19:20, переглядів: 1 383

Голову Брусилівської райдержадміністрації затримали на хабарі

23 лютого 2017 року, слідчим відділом прокуратури Житомирської області спільно із спецпідрозділом "К" регіонального Управління СБУ, працівниками НАБУ та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ГПУ затримано голову однієї з райдержадміністрацій області під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 5 тис. грн., повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Керівник району за таку суму пообіцяв приватному підприємцю не перешкоджати підприємницькій діяльності, пов’язаній із каменеобробкою. Посадовця затримано вдень, близько 16.00 години, після одержання ним неправомірної вигоди у власному службовому кабінеті райдержадміністрації.

На даний час у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, триває досудове розслідування, яке проводиться слідчим відділом прокуратури Житомирської області.

Неправомірну вигоду вилучено, вирішується питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Голова облдержадміністрації Ігор Гундич прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Фейсбуці так: "Сьогодні взяли на гарячому голову Брусилівської РДА Анатолія Шишковського. Ще один кадр. Мав піти з посади через погані показники, а піде за корупцію".

Довідково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Голову Брусилівської райдержадміністрації затримали на хабарі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: