В Житомирі планують виділити 10 мільйонів на продовження робіт по тротуарах » Новини Житомира
 
 


В Житомирі планують виділити 10 мільйонів на продовження робіт по тротуарах

Автор: news_maker від 23-02-2017, 19:35, переглядів: 1 079

В Житомирі планують виділити 10 мільйонів на продовження робіт по тротуарах

На найближчій сесії міськради Житомира планують виділити 10 мільйонів гривень на продовження робіт по укладанню тротуарної плитки. В розроблені проекти внесені зміни, зокрема, в плані зливостоків, щоб поліпшити якість робіт, уточнив житомирський міський голова Сергій Сухомлин:

"В найближчі кілька днів через систему Prozorro ми фактично розбили, по-моєму, на 18 проектів ці всі роботи для того, щоб була задіяна максимальна кількість компаній, які готові будуть взяти участь в цих роботах. В першу чергу це повинні бути житомирські компанії, щоб почали роботу по тротуарах вже з березня місяця. Я думаю, до травня місяця ми повинні закінчити роботи по тротуарах і вже разом з тактильною плиткою".

Львівській компанії, яка не встигла завершити укладання плитки восени, навряд чи вже довірять ці роботи, зазначив очільник міста. Підрядник мав би навесні спочатку переробити неякісно укладені ділянки плитки, після чого йому б виплатили решту коштів за роботу. Однак, за словами Сергія Сухомлина, львівська будівельна компанія подала позов до суду на міську раду на суму два з половиною мільйони гривень. В свою чергу місто готує зустрічний позов за всіма недоліками. Щодо якості вже проведених робіт, міський голова оцінити її поки не береться. Зробити це можна буде, коли температура повітря та ґрунту підвищиться, а плитка остаточно осяде, пише 103fm.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: