До середини травня має завершитись благоустрій вулиці Михайлівської » Новини Житомира
 
 


До середини травня має завершитись благоустрій вулиці Михайлівської

Автор: news_maker від 24-02-2017, 14:04, переглядів: 1 430

До середини травня має завершитись благоустрій вулиці Михайлівської

Йдеться про укладання плитки на вулиці Михайлівській, залишилося близько 80 метрів, облаштування місць стиків із тротуарами прилеглих вулиць. З боку сусідніх вулиць пішохідна зона буде огороджена системою болардів для обмеження заїзду автівок. Наразі розглядається питання озеленення вулиці – на місці зрізаних лип планують посадити невеликі декоративні дерева. До середини травня також мають завершити будівництво фонтану та системи освітлення, поділився планами житомирський міський голова Сергій Сухомлин:

"Майдан, який утворився в районі Смоленська на вулиці Михайлівській, то там за проектом мають бути ще встановлені великі світильники плюс фонтан. На даний момент є дві комерційні пропозиції від компаній, які займаються такими фонтанами. Ми як місто робимо проект мереж, проект підключення та благоустрій цієї території. А все обладнання для фонтану закупають спонсори".

Реконструкція пішохідної вулиці передбачає в перспективі й оновлення фасадів будинків. Першочергове завдання – реконструювати аварійний будинок за адресою Михайлівська, 17. Зробити це планують вже в цьому році. За бюджетні кошти мають відремонтувати ту частину будівлі, де знаходяться житлові квартири. Частину будинку з офісами підприємці погодилися реконструювати самі, каже міський голова, пише 103fm.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: