Обласних перевізників 3 маршрутів попереджено про розірвання договору » Новини Житомира
 
 


Обласних перевізників 3 маршрутів попереджено про розірвання договору

Автор: news_maker від 24-02-2017, 19:41, переглядів: 1 095

Обласних перевізників 3 маршрутів попереджено про розірвання договору

За дорученням голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича на Житомирщині вже місяць проводяться перевірки автоперевізників, які здійснюють пасажирські перевезення в області.

Так, протягом січня-лютого працівники управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації спільно із управлінням Укртрансбезпеки у Житомирській області перевірили більше 60 внутрішньобласних маршрутів загального користування та близько 220 автобусів, що використовуються на маршрутах.

За інформацією управління, технічні недоліки було виявлено на 11 маршрутах, після чого автоперевізників попередили про їх негайне усунення.

За результатами повторних перевірок на маршрутах № 121 «Станишівка – Глибочиця» та «Житомир – Грушки ч/з Хорошів» виявлені порушення та недоліки були усунуті повністю.

На маршрутах № 102 «Житомир – Довжик», № 106 «Барашівка – Глибочиця» та № 123 «Житомир – Давидівський масив» недоліки усунуті не в повній мірі. Тому автоперевізників, які обслуговують ці маршрути, офіційно попереджено про те, що у разі не виправлення недоліків у десятиденний термін, договір з підприємством буде розірвано.

Неналежний санітарно-технічний стан автобусів, відсутність візуальної інформації, недотримання затверджених графіків руху – основні порушення в роботі автоперевізників.

Перевірки перевізників триватимуть і надалі. У разі виявлення порушень та їх неусунення договори з підприємствами буде розірвано.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: