На Житомирщині припинили незаконну оренду приміщення гімназії » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині припинили незаконну оренду приміщення гімназії

Автор: news_maker від 2-03-2017, 07:15, переглядів: 1 365

На Житомирщині припинили незаконну оренду приміщення гімназії

За позовом Бердичівської місцевої прокуратури рішенням господарського суду Житомирської області визнано недійсним договір оренди нежитлового приміщення Гришковецької гімназії та зобов’язано суб’єкта господарювання звільнити його і повернути балансоутримувачу.

Установлено, що у січні 2016 року відділом освіти Бердичівської райдержадміністрації неправомірно укладено з Публічним акціонерним товариством договір оренди нежитлового приміщення загальною площею понад 76 м2 для надання послуг проводового електрозв’язку.

Зокрема, усупереч вимогам Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про освіту» і «Про оренду державного та комунального майна», договір укладено без відповідного дозволу власника майна – Бердичівської районної ради. Також, приміщення використовувалося не для навчальних цілей.

Прокуратурою вжито заходів представницького характеру та припинено незаконну оренду приміщення гімназії.

Натомість, начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Вадим Калінін повідомляє:

«ПАТ «Укртелеком» надає школі безкоштовний інтернет. Договір був укладений із порушеннями, але вже 10 березня на сесії Бердичівської райради буде розглянуто питання про надання дозволу оренди приміщення на законних підставах», – прокоментував Вадим Калінін.

У Гришковецькій гімназії Бердичівського району здавалося в оренду приміщення ПАТ «Укртелеком» на незаконних підставах і вже на найближчій сесії депутати переглянуть договір оренди.

На Житомирщині припинили незаконну оренду приміщення гімназії

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: