Поліцейські затримали житомирянку, яка займалася торгівлею людьми » Новини Житомира
 
 


Поліцейські затримали житомирянку, яка займалася торгівлею людьми

Автор: news_maker від 2-03-2017, 12:42, переглядів: 858

Поліцейські затримали житомирянку, яка займалася торгівлею людьми

Затримана дівчина у 2010 році була засуджена до 5 років ув’язнення з іспитовим терміном виконання покарання у 2 роки. Проте відразу потому вона незаконно перетнула кордон України і весь цей час перебувала в Індонезії. Інтерпол оголосив дівчину, який на той час було лише 18 років, у міжнародний розшук.
Повернення в Україну засудженої стало результатом роботи сектору Укрбюро Інтерполу Головного Управління Нацполіції Житомирщини та Управління карного розшуку ГУНП в області.
- Прибуття літака, на якому знаходилась дівчина, в аеропорту уже чекали оперативні працівники поліції, - розповіла керівник сектору Укрбюро Інтерполу ГУНП Наталя Омельчук. – Відтак затриману під конвоєм привезли до Житомира, де після оформлення усіх відповідних матеріалів вона буде передана до органів пенітенціарної системи для відбування покарання. До речі, перебуваючи в Індонезії дівчина також порушувала закон і була засуджена за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
В обвинувальному вироку Бориспільського міжрайонного суду Київської області від 12 листопада 2010 року доведено причетність затриманої до торгівлі людьми, зокрема понад півтора десятка дівчат опинились у борделі Індонезії з її вини. На території чужої країни, де на той час вона знаходилась, у них відбирали паспорти та мобільні телефони, поселяли у закриті приміщення та цілодобово тримали під наглядом, змушуючи надавати сексуальні послуги.

Як встановлено під час судового розгляду справи, за продаж своїх землячок у рабство затримана отримала 6,5 тисяч доларів США.
Тепер найближчі 5 років дівчина, якій лише 24 роки, проведе в ув’язненні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: