Житомирський міський голова прокоментував факт обшуків у міській раді » Новини Житомира
 
 


Житомирський міський голова прокоментував факт обшуків у міській раді

Автор: news_maker від 14-03-2017, 20:41, переглядів: 1 053

Житомирський міський голова прокоментував факт обшуків у міській раді

Сергій Сухомлин розповів журналістам, що обшуки у кабінеті секретаря Житомирської міськради Наталії Чиж, які проводилися надвечір 13 березня, є частиною слідчих дій. Зокрема, йдеться про кримінальну справу, відкриту за результатами аудиту комунального підприємства "Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна". Підтвердив Сергій Сухомлин і той факт, що затриманий є заступником директора КП "Парк" Вадимом Поповіченком:

"Так, я можу це підтвердити. Більше того – я вам скажу, що минулого року у мене була зустріч з керівниками комунальних підприємств, на якій ми показали результати аудиту по деяких з цих підприємств – "Зеленбуд", "Управління автомобільних шляхів" і КП "Парк". За результатами цього аудиту усі матеріали були передані правоохоронним органам – СБУ, Прокуратурі і Національній поліції. От якраз в рамках однієї з кримінальних справ по КП "Парк" і було затримано на одержанні грошей заступника директора комунального підприємства".

За словами Сергія Сухомлина, ще минулого року у нього була інформація про те, що в "Парку" працювала схема "відкатів" у розмірі до 40 %. Тоді ж правоохоронні органи почали відпрацьовувати цю інформацію. На запитання журналістів, чи затриманого на хабарі вже звільнили, міський голова сказав, що у понеділок повертається з відпустки заступник, який курує гуманітарну сферу Житомира, тоді вони й будуть разом "розбиратися з цим питанням". Міський голова розповів, що постанова суду на обшук стосувалася лише кабінету секретаря міськради, тож, в інших кабінетах обшуки не проводилися. Разом з тим, Сергій Сухомлин наголосив, що на даний момент не має ніяких підстав для застосування якихось каральних мір до секретаря міської ради Наталії Чиж, пише 103fm.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: