10 днів користування додатком дасть змогу зробити пересування у Житомирі комфортнішим » Новини Житомира
 
 


10 днів користування додатком дасть змогу зробити пересування у Житомирі комфортнішим

Автор: news_maker від 15-03-2017, 10:21, переглядів: 2 487

10 днів користування додатком дасть змогу зробити пересування у Житомирі комфортнішим

У рамках проекту Integrated Urban Development in Ukraine німецький центр інновацій розробив для декількох міст України, серед яких і Житомир, додаток для дослідження мобільності містян. Таким чином, громадяни долучаться до неймовірної корисної справи - покращення пересування по місту. При цьому, витрачаючи мінімум часу і зусиль, скачавши мобільний додаток і користуючись ним.
Такий підхід вже давно оцінили в європейських країнах, де громадяни досліджують свої маршрути і одночасно допомагають владі вдосконалити інфраструктуру. Серед житомирян також ця новація вже набирає розголосу, але поки цього недостатньо і організаторам необхідна максимальна підтримка. Активне користування додатком мінімум десять днів зробить великий крок для дослідження і моделювання на майбутнє нового транспортного простору нашого міста.
Житомирянам потрібно скачати додаток Мodalyzer в Google Play чи App store. Після реєстрації регулярно зазначати скільки часу пересувалися містом в громадському транспорті, автомобілі чи на велосипеді. Дослідивши результати, організатори зможуть створити реальну картину необхідних змін в транспортній системі Житомира.
А наприкінці дослідження буде проведено розіграш цікавих та корисних подарунків. Деталі розіграшу за посиланням: https://www.modalyzer.com/uk/projects/26.
Довідково:
1. Завантажте мобільний додаток Modalyzer на свій смартфон з play.google.com чи apple app store.
2. Зареєструйтеся на сайті https://www.modalyzer.com/uk/how-to.
3. Потрібно зайти на сайт https://www.modalyzer.com/uk/projects/26 і відмітитись у проекті саме Житомира, натиснути зелену кнопку "ПЕРЕЙТИ ДО УЧАСТІ".
3. Використовуйте Modalyzer мінімум 10 днів, підтверджуючи (та у разі потреби – коригуючи) свої пересування протягом дня через сайт https://www.modalyzer.com/uk/how-to.
Інструкція щодо використання Modalyzer: https://www.modalyzer.com/uk/how-to.

10 днів користування додатком дасть змогу зробити пересування у Житомирі комфортнішим

Категорія: Блоги

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: