Поблизу Житомира затримали 7 вантажівок з піском » Новини Житомира
 
 


Поблизу Житомира затримали 7 вантажівок з піском

Автор: news_maker від 16-03-2017, 15:58, переглядів: 1 108

Поблизу Житомира затримали 7 вантажівок з піском

15 березня під час профілактичного відпрацювання працівники Управління превентивної діяльності ГУНП в області затримали у с. Левкові 6 «Камазів» та «ЗІЛ» з піском. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження перевіряється походження вантажу та законність його перевезення.
Як розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор, інспектори поліції під час чергового рейду щодо припинення фактів незаконного видобутку надр зупинили вантажівки з піском. Під час перевірки певні сумніви викликали надані документи, відтак транспортні засоби були затримані до з’ясування всіх обставин.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції. За зібраними матеріалами розпочато кримінальне провадження за ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України.

Водії транспортних засобів, жителі району та обласного центру, віком від 33 до 55 років, пояснили, що пісок придбаний на кар’єрі.

Триває перевірка цієї інформації, а також обставин законності походження та перевезення піску. Вантажівки вилучені, вирішується питання щодо накладення арешту на транспортні засоби та вантаж.

Поблизу Житомира затримали 7 вантажівок з піском
Поблизу Житомира затримали 7 вантажівок з піском

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: