На Житомирщині поліція розслідує смерть немовляти » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція розслідує смерть немовляти

Автор: news_maker від 16-03-2017, 18:37, переглядів: 989

На Житомирщині поліція розслідує смерть немовляти

7 березня до поліції надійшло повідомлення про виявлення ознак насильницької смерті на тілі 4-місячної дитини, яка померла цього ж дня у реанімаційному відділенні районної лікарні. Причини смерті дівчинки нині з’ясовуються у ході досудового розслідування.

Встановлено, що дитину доставили до лікарні напередодні 6 березня каретою швидкої медичної допомоги з одного з сіл району.

За словами батьків, у дівчинки була вроджена патологія серця. Дитину було госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні, де вона наступного дня померла.

Під час встановлення причин смерті судовий медексперт виявив у немовляти вдавлений перелом тім’яної кістки черепа, про що й повідомив до поліції.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження поліція з’ясовує обставини отримання дитиною тілесного ушкодження. Призначено проведення необхідних експертиз щодо встановлення смерті немовляти.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: