Житомир планує придбати 100 сучасних низькополих автобусів » Новини Житомира
 
 


Житомир планує придбати 100 сучасних низькополих автобусів

Автор: news_maker від 17-03-2017, 10:45, переглядів: 1 270

Житомир планує придбати 100 сучасних низькополих автобусів

Час маршруток вичерпаний. «Сарайчики на колесах» потрібно замінити на сучасні низькополі автобуси у 8-10 метрів, яких для міста необхідно близько 100 одиниць. І це має бути комунальний транспорт.
Про це Житомирській міський голова розповів студентам Житомирського державного університету імені Івана Франка, під час лекції в сесійній залі.
«Свого часу маршрутки врятували місто і підтримали систему міського пасажироперевезення. Зараз час змінився. Сучасні міста вже не можуть зупинятися у розвитку урбаністики та такому важливому напрямку, як громадський транспорт. Ми вже працюємо над тим, щоб придбати близько 100 сучасних міських автобусів. Депутати підтримують таке рішення, і я переконаний, що ми це зробимо досить швидко», - сказав Сергій Сухомлин.
Нагадаємо, нещодавно Житомирський міський голова Сергій Сухомлин відвідував завод «Zhongtong Bus» у місті Ляочен у Китаї та провів переговори щодо поставки електробусів у Житомир і відкриття потужностей із виробництва на базі Житомирського ТТУ.
Наразі тривають перемовини відразу з декількома іноземними підприємствами. Якщо вдасться дійти згоди по співпраці, для Житомира відкриються значні перспективи на ринку України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: