Фестивалем авторських і аматорських театрів відкриває 77 театральний сезон обласний академічний театр ляльок » Новини Житомира
 
 


Фестивалем авторських і аматорських театрів відкриває 77 театральний сезон обласний академічний театр ляльок

Автор: news_maker від 25-09-2012, 18:13, переглядів: 1 998

Фестивалем авторських і аматорських театрів відкриває 77 театральний сезон обласний академічний театр ляльок

Впродовж трьох днів глядачі побачать вистави театрів і студій Києва, Борисполя, Дортмунда, Житомира і багатьох районних центрів нашої області. "Це будуть не просто вистави, це – творче змагання", – говорить директор і художній керівник обласного театру ляльок Сергій Мисечко : "Будуть номінації, в яких ми будемо відзначати найкращі колективи. Крім цього, відкрию маленький секрет: паралельно з фестивалем працюватимуть наші художники, які виставлятимуть власних ляльок і проводитимуть майстер-класи і студії для всіх бажаючих. Кожний, хто прийде до нас, зможе побачити практично всі види театральних ляльок".

Організатори планують ще чимало сюрпризів, каже Сергій Мисечко, які були б неможливі без підтримки Управління культури і туризму облдержадміністрації та спонсорів.

Урочисте відкриття І Відкритого фестивалю авторських і аматорських театрів "Світ ляльок" відбудеться у четвер, 27 вересня, о 14 годині.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: