На Житомирщині жінка неподалік власного будинку знайшла мертву дитину » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині жінка неподалік власного будинку знайшла мертву дитину

Автор: news_maker від 23-03-2017, 13:17, переглядів: 1 379

На Житомирщині жінка неподалік власного будинку знайшла мертву дитину

Про страшну знахідку неподалік власного будинку до поліції 22 березня повідомила жителька м. Олевська. Нині триває проведення необхідних експертиз стосовно живонародженості немовляти та причин його смерті. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція розшукує горе-породіллю.
На місці події працювала слідчо-оперативна група Олевського відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що у домоволодінні, на території якого було виявлено тіло новонародженого хлопчика, проживає багатодітна родина. Господарка виявила страшну знахідку у поліетиленовому пакеті у кущах малини й сповістила про це поліцейських.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Тіло немовляти направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.
Водночас у рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини та розшукують горе-матір. Серед здійснюваних заходів – перевірка учнів шкіл та професійних училищ, жінок з кризових сімей, інших осіб, які перебувають на спецобліках. Відповідна робота ведеться й у медичних закладах, куди за допомогою могла звертатися породілля.
Тим часом правоохоронці звертаються до олевчан із проханням: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо вказаної ситуації або маєте відомості про особу розшукуваної матері, повідомте про те до Олевського відділення поліції або зателефонуйте за номером «102».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: