Міська влада Житомира хоче збільшити призовий фонд "Космічного напівмарафону" » Новини Житомира
 
 


Міська влада Житомира хоче збільшити призовий фонд "Космічного напівмарафону"

Автор: news_maker від 25-03-2017, 14:09, переглядів: 1 192

Міська влада Житомира хоче збільшити призовий фонд "Космічного напівмарафону"

Наразі вже ведеться робота з пошуку спонсорів, розповіла очільниця управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської міськради Ірина Ковальчук, висловивши сподівання, що це стимулюватиме учасників активніше долучатися до забігу. Маршрут буде торішній, дистанції, які бігтимуть учасники напівмарафону, також лишаються незмінними: напівмарафонська – в 21,1 км, додаткові п'ятикілометрові забіги, окремі забіги для дітей, шкільні естафети та корпоративні забіги. "Космічний напівмарафон" проводитимуть до Дня народження міста, яке Житомир відзначає у другі вихідні вересня, а от підготовчі роботи цього року вирішили почати значно раніше, каже Ірина Ковальчук:

"Проаналізувавши минулий рік, ми зрозуміли, що втратили велику кількість потенційних учасників напівмарафону тільки через те, що пізно оголосили реєстрацію. Це було пов’язано з певними технічними моментами – відкриттям сайту, монетизації оплати за участь учасниками і так далі. Цього разу у нас уже все це відпрацьовано, і ми маємо всі шанси відкрити реєстрацію учасників набагато раніше. Ми плануємо зробити це в першій половині квітня – відкрити повністю сайт, відкрити повністю всі можливості – реєстрації, оплати участі і так далі".

Ірина Ковальчук каже, що цього разу перед напівмарафоном поведуть ряд додаткових цікавих заходів, покликаних привернути увагу до самої події і допомогти потенційним учасникам якісніше підготуватися до забігу. Це і космічна зарядка, і дні бігу, а також зустрічі із тренерами, які консультуватимуть усіх бажаючих у підготовці до забігу. Минулого року бігунів у загальній кількості було близько тисячі, цього ж року організатори сподіваються досягти відмітки у три тисячі, пише 103fm. Додамо, що призовий фонд планують збільшити до 60 тисяч гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: