У центрі зайнятості відкрили мобільний консультативний пункт безоплатної правової допомоги » Новини Житомира
 
 


У центрі зайнятості відкрили мобільний консультативний пункт безоплатної правової допомоги

Автор: news_maker від 29-03-2017, 16:49, переглядів: 1 164

У центрі зайнятості відкрили мобільний консультативний пункт безоплатної правової допомоги

28 березня розпочав роботу ще один мобільний консультативний пункт безоплатної правової допомоги. Відтепер у Житомирському міському центрі зайнятості за адресою вул. Чуднівська, 110, кожного останнього вівторка місяця з 09:00 до 12:00 фахівці Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги консультуватимуть громадян, які відвідуватимуть міський центр зайнятості.

Зі вступним словом виступила директор Житомирського міського центру зайнятості Валентина Сторожук, яка звернула увагу на тому, що тепер з метою створення належних умов для забезпечення прав і свобод людини не потрібно нікуди йти за правовою допомогою: «Адвокати самі прийшли до Вас, аби допомогти Вам вирішити свої проблеми. Зокрема, у сфері зайнятості та соціального захисту від безробіття, а також доступу до безоплатної правової допомоги в частині гарантій держави щодо захисту прав громадян на працю та від незаконного звільнення».
Під час офіційного відкриття мобільного консультативного пункту директор Житомирського місцевого центру з надання БВПД Тетяна Кулик повідомила про діяльність та завдання центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також детальніше зупинилася на суб'єктах права на безоплатну вторинну правову допомогу, роз'яснила у якому режимі буде працювати мобільний пункт консультування та як будуть проходити консультації.
Цього ж дня здійснено прийом громадян адвокатами Лілі Божок та Тимуром Кашаповим, під час якого первинну правову допомогу надано громадянам із питань оформлення спадщини та власне працевлаштування.
Додаткову інформацію можна отримати, звернувшись до Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Житомир, вул. Гагаріна, 47, тел.: (0412) 43-01-76.

Нагадаємо, що з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги, у Житомирській області працює 56 мобільних та дистанційних консультативних пунктів, де певні категорії населення можуть дізнатися більше про систему БПД, про категорії громадян, яким надається безоплатна правова допомога, отримати правову консультацію, а в разі потреби – скористатися послугами адвоката від держави з метою захисту від обвинувачення, здійснення представництва інтересів та складання документів процесуального характеру.

У центрі зайнятості відкрили мобільний консультативний пункт безоплатної правової допомоги
У центрі зайнятості відкрили мобільний консультативний пункт безоплатної правової допомоги

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: