Поблизу Житомира знайшли тіло чоловіка » Новини Житомира
 
 


Поблизу Житомира знайшли тіло чоловіка

Автор: news_maker від 30-03-2017, 16:19, переглядів: 1 604

Поблизу Житомира знайшли тіло чоловіка

29 березня поліцейські Головного управління Національної поліції в Житомирській області затримали 48-річного житомирянина за обгрунтованою підозрою у вбивстві чоловіка, тіло якого знайшли на околиці обласного центру за кілька днів до цього з видими тілесними ушкодженнями.
Повідомлення про страшну знахідку надійшло до поліції в обідню пору 23 березня. Тіло чоловіка виявили у полі, за метрів двісті від крайнього будинку с. Зарічан, що межує із м. Житомиром.

Під час огляду на місці поліцейські зафіксували на тілі загиблого наявність відкритої черепно-мозкової травми голови.

Водночас у рамках розпочатого кримінального провадження було призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті чоловіка.

Як з’ясували працівники кримінальної поліції, загиблий був 43-річним жителем обласного центру, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.
У ході відпрацювання останнього дня життя загиблого розшуківці встановили коло осіб, які можуть володіти важливими для розслідування відомостями.
- Опитування знайомих чоловіка та перевірка зібраних на місці події речових доказів урешті допомогли встановити причетність до вбивства 48-річного жителя обласного центру, - розповів заступник начальника ГУНП в Житомирськй області Валерій Бондар.

За попередньою інформацією, того дня він зустрічався із загиблим. Вони разом розпивали спиртне, коли між ними виникла раптова суперечка. З’ясування стосунків вирішили продовжити поза межами міста, де і розвивались подальші, як виявилось, фатальні події.
Конфлікт продовжився силовим протистоянням, у ході якого загиблий і отримав травми, що виявились для нього смертельними.
29 березня підозрюваного, який теж раніше притягувався до кримінальної відповідальності і провів у місцях позбавлення волі понад двох десятків років, затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді ув’язнення терміном від 7 до 15 років.

Поблизу Житомира знайшли тіло чоловіка

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: