На Житомирщині затримали чергових скупників бурштину » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримали чергових скупників бурштину

Автор: news_maker від 3-04-2017, 14:58, переглядів: 887

На Житомирщині затримали чергових скупників бурштину

Минулих вихідних поліцейські Управління захисту економіки в області та Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини затримали на околиці м. Олевська групу осіб, які займались незаконними операціями з купівлі-продажу сонячного каменю. На місці вилучено грошові кошти в іноземній та національній валюті, ваги, чорнові записи та бурштин.
1 квітня близько 17.00 у ході спеціальних заходів поліцейські викрили у лісовому масиві безпосередньо під час скупки бурштину двох чоловіків.

- Усі обставини на місці події вказували саме на таку незаконну діяльність пересувного мобільного пункту скупки каменю, - розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор. – На капоті автомобіля ВАЗ знаходились ваги, також було виявлено гроші, майже 5 тисяч доларів США та 3,5 тисяч гривень, чорнові записи та близько 100 гр бурштину.

Під час перевірки з’ясувалось, що один із чоловіків 33-річний житель Олевська, а інший - 39-річний мешканець с. Обища.
Автомобіль ВАЗ-2106, мотоцикл «Вайпер-150», засоби пересування вказаних чоловіків, а також гроші, каміння та інші докази протиправної діяльності були вилучені працівниками слідчо-оперативної групи Олевського відділення поліції.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержанного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді піврічного арешту, обмеження чи позбавлення волі терміном до 3 років.

На Житомирщині затримали чергових скупників бурштину

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: