Житомирські боксери виграли три золоті медалі на турнірі в Миколаєві » Новини Житомира
 
 


Житомирські боксери виграли три золоті медалі на турнірі в Миколаєві

Автор: news_maker від 3-04-2017, 17:22, переглядів: 1 294

Житомирські боксери виграли три золоті медалі на турнірі в Миколаєві

Команда житомирського клубу "Досконалість" взяла участь у всеукраїнському турнірі з боксу серед дорослих, пам'яті 68 десантників, який наприкінці березня завершився у Миколаєві. У турнірі також взяли участь команди Києва, Одеси, Херсону, Миколаєва, Олександрії та міста Бендери (республіка Молдова), пише сайт "Спортивний Житомир". Рустам Пашаєв (вагова категорія: 56 кг.) в першому поєдинку здолав одесита Максима Дмитришина. А у фіналі, за одноголосним рішенням суддів, переміг представника республіки Молдова Евгенія Чебана.

Дмитро Пашков (вагова категорія: 60 кг.) на старті турніру вже у другому раунді переміг боксера з Миколаєвв Івана Демиденка, а у вирішальному поєдинку - одесита Євгенія Шпілєвого.

Сергій Дворнін (вагова категорія: 75 кг.) спочатку переміг миколаєвського боксера Сергія Кіріяку за одноголосним рішенням суддів. У вирішальному поєдинку Сергій зустрівся із Юрієм Авраменком. Вже в третьому раунді наш боксер святкував перемогу - розбитий ніс та розсічена права брова не дозволила його супернику продовжити бій.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: