Міський голова підписав Меморандум про співпрацю з агенцією «Спільні Зусилля» » Новини Житомира
 
 


Міський голова підписав Меморандум про співпрацю з агенцією «Спільні Зусилля»

Автор: news_maker від 6-04-2017, 14:30, переглядів: 958

Міський голова підписав Меморандум про співпрацю з агенцією «Спільні Зусилля»

Міський голова Сергій Сухомлин підписав Меморандум про співпрацю з агенцією «Спільні Зусилля» щодо вимірювання динаміки розвитку міста в рамках City Progress Index.
Цей Меморандум засвідчує, що місто Житомир долучається до запровадження City Progress Index - комплексного рейтингового моніторингу зміни рівня якості життя у містах, їхньої інвестиційної привабливості та інституційної спроможності муніципалітетів.
«Для нас – це своєрідний виклик. Адже Сity Progress Index – це інструмент оцінки нашої роботи, роботи депутатського корпусу у порівнянні з іншими містами. Сподіваємось при цій системі оцінки ми зможемо скласти об’єктивне бачення про розвиток міст України», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.
Основною метою Сity Progress Index є спрощення процесу оцінювання потенціалу та динаміки розвитку міст їх мешканцями, інвесторами, кредиторами та державою.
«Сity Progress Index – це індекс динаміки розвитку міст, який оцінює три компоненти: якість життя у місті, інвестиційну привабливість та інституційну спроможність органів місцевого самоврядування. Індекс є динамічним, його специфіка в тому, що стартовою одиницею не є місто мрій, а місто, яким воно є у попередньому стані. Тобто ми будемо вимірювати дельту зміни «Житомир – вчора» та «Житомир – сьогодні»», - розповідає голова правління агенції «Спільні Зусилля» Руслан Рохов.
До системи моніторингу, окрім Житомира, вже долучились 11 міст України. У найближчий час цю кількість планують збільшити до 20.
Результатом впровадження системи має стати:
проведення комплексної рейтингової оцінки динаміки розвитку міст;
формування у керівників міст та суспільства об’єктивної оцінки стану розвитку міст та їх перспектив;
розвиток довіри та партнерства між місцевою владою та стейкхолдерами, а також залучення нових мешканців, технологій та інвестицій в міста;
стимулювання обміном кращими практиками між містами.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: