Поліцейські затримали нападників на ювелірний магазин » Новини Житомира
 
 


Поліцейські затримали нападників на ювелірний магазин

Автор: news_maker від 14-04-2017, 16:50, переглядів: 1 382

Поліцейські затримали нападників на ювелірний магазин

13 квітня оперативники Управління карного розшуку та Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП області затримали на Київщині двох чоловіків, причетних до розбою на ювелірку у грудні 2016 року. Тоді нападники, застосувавши у магазині сльозогінну речовину, розбили вітрини та винесли золоті вироби на суму близько 400 тисяч гривень.
Подія сталася 30 грудня 2016 року близько 15.30 у м. Новограді-Волинському. У магазин забігли троє осіб, які дезорієнтували продавчиню, приснувши їй в обличчя сльозогінний газ. Допоки жінка оговтувалась, нападники розбили шість скляних вітрин та забрали лотки із ювелірними прикрасами.
Згодом власники магазину повідомили про завданий збиток у сумі близько 400 тисяч гривень.
На місці події поліцейські вилучили наявну слідову інформацію та розпочали встановлення причетних до нападу осіб.
13 квітня двоє з них були затримані за місцем перебування у м. Києві та Київській області, а в їх помешканнях проведені санкціоновані обшуки.
- Під час затримання 25-річний житель столиці, зрозумівши, що під дверима поліцейські, забарикадувався і тривалий час не відчиняв двері, - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Віктор Бугира. – Втім це не завадило поліцейським зайти до квартири та затримати підозрюваного у вчиненні розбійного нападу.
За місцем проживання іншого фігуранта, 30-річного жителя Київщини, було вилучено автомобіль «Шевроле», на якому чоловіки і приїздили у грудні 2016 року до Новограда-Волинського для вчинення злочину.

Нині обох затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Досудове розслідування проводиться за ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Відтак чоловікам загрожує ув’язнення терміном від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Тривають заходи для встановлення третього учасника нападу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: