На Житомирщині нетверезий водій трактору влаштував ДТП і вбив власну дружину » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині нетверезий водій трактору влаштував ДТП і вбив власну дружину

Автор: news_maker від 18-04-2017, 17:49, переглядів: 1 025

На Житомирщині нетверезий водій трактору влаштував ДТП і вбив власну дружину

17 квітня у Ружинському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинула 43-річна жінка. На місці події поліцейські з’ясували, що смертельні травми загибла отримала у результаті перекидання навантажених тракторних причепів. Розпочато кримінальне провадження.
Подія сталася близько 15.00 між селами Вербівкою Житомирської області та Миньківцями Київської області. Водій трактора МТЗ-80, що буксирував два завантажені причепи, на польовій дорозі не впорався з керуванням та допустив їх перекидання.
У результаті смертельні травми отримала його дружина, яка у момент ДТП знаходилася обабіч проїздної частини дороги, що йде на спуск, має різкий поворот та з обох боків - земляні насипи.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.
Під час освідування 43-річного водія транспортного засобу, жителя с. Соколянка Попільнянського району, у нього зафіксовано алкогольне сп’яніння.
У рамках досудового розслідування призначено відповідні експертні дослідження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: