Поліція вилучила 36 системних блоків у закладах поширення лотерей » Новини Житомира
 
 


Поліція вилучила 36 системних блоків у закладах поширення лотерей

Автор: news_maker від 19-04-2017, 12:35, переглядів: 862

Поліція вилучила 36 системних блоків у закладах поширення лотерей

За минулий рік поліція склала 136 адміністративних протоколи по порушеннях правил реалізації продажу лотерей. Про це сьогодні доповів в.о. начальника Житомирського міськвідділу поліції на виконкомі міської ради Олександр Прокопчук.
Згідно протокольного доручення даного на одному із попередніх виконкомів правоохоронці мали доповісти про заходи із боротьби з реалізацією лотерей в нічний час.
«Ми склали понад 130 адмінпротоколів за цим фактом, крім того було проведено 2 обшуки та вилучено 36 системних блоків. Наразі триває перевірка», - наголосив Олександр Прокопчук.
Адмінпротоколи розглядаються на міській адмінкомісії, максимальний штраф за цими статтями складає 170 гривень.
«Це смішна сума для цих ділків. Ми на адмінкомісії в таких справах даємо максимальний штраф, але це не ефективно», - наголосив Олександр Блощинський, член виконкому та адмінкомісії.
Крім того, на рішення адмінкомісії власники цих закладів подають до суду аби скасувати штрафи у 170 гривень. Члени виконкому готові долучитись до цієї роботи поліції.
«Якщо члени виконкому долучаться до цих рейдів, то, на мою думку, це матиме більший ефект», - наголосила Наталія Волинець, член виконкому.
Інформацію про роботу поліції виконавчий комітет прийняв до уваги.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: