З 1 жовтня зменшується вартість проїзду залізничним транспортом » Новини Житомира
 
 


З 1 жовтня зменшується вартість проїзду залізничним транспортом

Автор: news_maker від 1-10-2012, 19:50, переглядів: 2 128

З 1 жовтня зменшується вартість проїзду залізничним транспортом

Вступає в дію понижуючий календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду у пасажирських поїздах. Під зазначену індексацію підпадають квитки на всі категорії вагонів (СВ, купейні, плацкартні, загальні, у перший, другий і третій клас швидкісних поїздів), крім приміських поїздів.

Наприклад, на період до 24 грудня (при дії календарного коефіцієнту 0,93 та коефіцієнту по дням тижня – 1,0) базова вартість проїзду (у понеділок, вівторок і середу) поїздом № 91 Київ – Львів складає: купе – 162,33 грн, плацкарт – 78,68 грн. До 1 жовтня вартість проїзду в поїзді № 91 Київ – Львів складала: купе – 171,54 грн, плацкарт – 82,73 грн., пише офіційний сайт Південно-західної залізниці.

Також зменшується вартість проїзду у міжрегіональних швидкісних електропоїздах Інтерсіті+.

Крім того, величина вартості квитка коригується на коефіцієнти по календарних періодах і днях тижня. Так, на четвер і суботу встановлено зниження вартості проїзду на 10% від базової вартості, а на п'ятницю і неділю – підвищення на 10%.

При оформленні квитка на електропоїзди Інтерсіті+ у напрямку "туди і зворотно" застосовується знижка в розмірі 10% від вартості проїзду.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: