Менеджер запропонував житомирським правоохоронцям хабар » Новини Житомира
 
 


Менеджер запропонував житомирським правоохоронцям хабар

Автор: news_maker від 28-04-2017, 18:02, переглядів: 903

Менеджер запропонував житомирським правоохоронцям хабар

Житомирською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом пропозиції неправомірної вигоди службовим особам, які займають відповідальне становище, Управління захисту економіки в Житомирській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України.

Установлено, що у середу, 26 квітня 2017 року, менеджер одного із суб’єктів господарювання, перебуваючи у службовому кабінеті, розташованому у приміщенні Головного управління Нацполіції області, запропонував службовим особам Управління захисту економіки в Житомирській області грошову винагороду на суму 20 тис грн.

За таку суму він намагався «вирішити питання» щодо не проведення слідчих дій в межах досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного відчуження майна ВАТ «Житомирський завод хімічного волокна», яке перебувало в податковій заставі, за ч.1 ст.388 КК України та не перешкоджання йому займатися незаконною підприємницькою діяльністю.

Слідчим поліції спільно з УВБ ГУНП в Житомирській області зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України, неправомірну вигоду вилучено.

У четвер, 27 квітня 2017 року, процесуальним керівником особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.369 КК України (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) .

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: