Посвідка на проживання в Україні » Новини Житомира
 
 


Посвідка на проживання в Україні

Автор: news_maker від 3-05-2017, 16:14, переглядів: 1 292

Посвідка на проживання в Україні

Багато іноземців, які вже стикалися з рішенням даного питання, знають, що посвідка на проживання в Україні набагато простіше отримується, якщо до цього вже було оформлено дозвіл на працевлаштування в Україні.

Особливості оформлення

Кожен іноземний представник, який бажає перебувати на території України, повинен подбати про оформлення даного документа і регулярно стежити за його продовженням, щоб уникнути порушення термінів перебування і відповідно - депортації. Важливо знати наступне:
• мінімальний термін оформлення дозволу на проживання - один рік;
• за 15 днів до закінчення терміну, необхідно звернутися у відповідну службу маючи при собі всі необхідні документи;
• здійснення даного процесу найкраще доручити грамотним фахівцям.
Відносно останнього пункту, важливо відзначити, що кваліфікована допомога буде вкрай корисна, оскільки служби вирішальні дані питання потурбуватися про наявність необхідного пакету документів, а також хто із співробітників може виступити в якості представника і допомогти швидко і грамотно вирішити всі питання.

Документи, які для оформлення та продовження посвідки на проживання

Важливо заздалегідь подбати про наявність паспорта та його перекладу, ксерокопії ідентифікаційного коду, документа, що доводить право на тимчасове перебування на Україні, чотири фотокартки розміром 3,5 на 4,5 см, а також оригінал посвідки на проживання в разі його продовження. Маючи законні підстави, кожен громадянин може оформити як тимчасовий, так і постійну посвідку на проживання. Варто пам'ятати про те, що тимчасова посвідка надається всього на один рік, однак має можливість щорічного продовження без будь-яких лімітів, а термін дії посвідки - зовсім не обмежений.
Маючи даний пакет документів і впевненість в тому, що всі вони дієві з точки зору закону, оформлення та продовження посвідки на тимчасове проживання не завдасть клопоту і тривалої паперової тяганини.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: