У Житомирі сталася пожежа у квартирі в 9-поверхівці » Новини Житомира
 
 


У Житомирі сталася пожежа у квартирі в 9-поверхівці

Автор: news_maker від 10-05-2017, 19:19, переглядів: 1 384

У Житомирі сталася пожежа у квартирі в 9-поверхівці

9 травня о 10:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку в м. Житомир.

По прибуттю бійців ДСНС з’ясувалося, що вогнем охоплена кухня двокімнатної квартири, що на третьому поверсі. Біля вхідних дверей рятувальники виявили господиню 1954 року народження. Надихавшись диму жінці стало зле, вогнеборці вивели її на свіже повітря та передали медикам «швидкої», які надали власниці першу допомогу.

Зусиллями рятувальників о 10:32 пожежу вдалося локалізувати, о 10:55 – ліквідувати. Фахівці ДСНС запобігли поширення полум’я по всій площі оселі та на інші квартири. Вогнем знищено приміщення кухні, техніка та речі домашнього вжитку.

За попередньою інформацією, займання сталося внаслідок необережного поводження з вогнем. Зі слів господині, вона залишила на кухні запалену свічку і пішли дивитися телевізор в кімнату. Через деякий час жінка почула вибух, що лунав з кухні. Приміщення кухні було вже повністю охоплене вогнем. Власниця одразу викликали рятувальників. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється.

У Житомирі сталася пожежа у квартирі в 9-поверхівці
У Житомирі сталася пожежа у квартирі в 9-поверхівці

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: