Судом визнано недійсним договір підряду щодо будівництва станції водних видів спорту в Житомирі » Новини Житомира
 
 


Судом визнано недійсним договір підряду щодо будівництва станції водних видів спорту в Житомирі

Автор: news_maker від 12-05-2017, 17:15, переглядів: 946

Судом визнано недійсним договір підряду щодо будівництва станції водних видів спорту в Житомирі

За позовом Житомирської місцевої прокуратури господарським судом Житомирської області визнано недійсним договір підряду щодо будівництва станції водних видів спорту в м. Житомирі, укладений між ТОВ «Укрспецмонтаж Інвест» та управлінням капітального будівництва Житомирської міської ради на загальну суму 4,3 млн грн.

Установлено, що сама тендерна процедура, а також укладений за її результатами договір суперечать вимогам Закону України «Про публічні закупівлі» та Цивільного кодексу України.

Зокрема, в частині методики розрахунку найвигіднішої тендерної пропозиції, обсягу виконання робіт та порядку їх оплати, гарантійних термінів експлуатації об’єкту тощо.

Також з’ясувалося, що замовник наприкінці 2016 року сплатив підряднику понад 600 тис грн та підписав акти приймання виконаних робіт, які насправді не проводились.

Відомості про виявлене кримінальне правопорушення Житомирською місцевою прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.191 КК України (привласнення, розтрата, або заволодіння майном в особливо великому розмірі шляхом зловживання службовим становищем).
Досудове розслідування проводить Житомирський відділ поліції Головного управління Нацполіції в області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: