На Житомирщині в одного з найвідоміших підприємств може з'явитися конкурент » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині в одного з найвідоміших підприємств може з'явитися конкурент

Автор: news_maker від 17-05-2017, 16:36, переглядів: 1 240

На Житомирщині в одного з найвідоміших підприємств може з'явитися конкурент

Про це розповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексій Шатило. Інформуючи членів депутатської комісії облради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку про залучення інвестицій, він повідомив про найближчі перспективи:
"Інвестор з'явився, який хоче створювати "з нуля" виробництво по переробці лікарських рослин, це польський інвестор. В тому числі, створювати екстракційне виробництво для виробництва ефірних масел".

За словами директора департаменту, планується розвиток і в інших галузях, і це вже етап "предметних розмов":
"Активно йде робота з потенційними інвесторами з Литви і Латвії, які зацікавлені в швейній індустрії, з представниками Ірландії, які хочуть створювати сонячну електростанцію. Це говоримо ми про тих інвесторів, з якими ведеться предметна робота вже щодо місця розміщення, технічних умов на приєднання та інших аспектів. І ще один елемент цієї предметної роботи – це розміщення виробництва з переробки відходів тваринництва. Вони будуть перероблятися на білкову масу, яка буде стовідсотково йти на експорт".

За інформацією Олексія Шатила, у 2016 році в Житомирській області реалізовувалося майже півсотні інвестиційних проектів. Іноземні інвестиції залучали близько десяти з них. Загальна сума іноземних інвестицій за 2016 рік – 11,9 мільйона доларів США.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: