На Житомирщині з дороги злетів Ваз » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині з дороги злетів Ваз

Автор: news_maker від 22-05-2017, 17:22, переглядів: 1 101

На Житомирщині з дороги злетів Ваз

Увечері 21 травня до поліції надійшло повідомлення про ДТП в с. Пулино-Гуті. У результаті перекидання автомобіля травми отримали його керманич та пасажир, ще один пасажир загинув на місці події. Поліцією розпочато досудове розслідування.
Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 травня близько 19.10 на автодорозі Пулини-Ємільчино.
За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ-2106», 21-річний житель району, рухаючись у напрямку смт Ємільчино, не обрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням, у результаті чого автомобіль з’їхав у кювет та сталося його перекидання.

Унаслідок ДТП травми отримали водій та пасажир автомобіля, 32-річний житель району. Їх було госпіталізовано до відділення інтенсивної терапії Пулинської лікарні.

Ще один пасажир легковика, 22-річний житель с. Ясенівки, загинув до прибуття медиків.
У рамках розпочатого досудового розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ поліція з’ясовує усі причини та обставини, що призвели до трагедії.
Водночас поліцейські закликають водіїв транспортних засобів до неухильного дотримання Правил дорожнього руху та безпеки під час кермування. Постійно контролюйте швидкість свого автомобіля, аби мати змогу вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки та убезпечити себе й інших людей від біди.

На Житомирщині з дороги злетів Ваз
На Житомирщині з дороги злетів Ваз

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: