Перші тролейбуси вже виїхали з депо » Новини Житомира
 
 


Перші тролейбуси вже виїхали з депо

Автор: news_maker від 23-12-2011, 20:27, переглядів: 2 628

Перші тролейбуси вже виїхали з депо


Сьогодні відновив роботу міський електротранспорт Житомира. О 16 год. із ТД №1 виїхали на лінію перші тролейбуси. Як і обіцяв міський голова Володимир Дебой учора в прямому радіо-ефірі, 23 грудня працівники ТТУ отримали половину своєї заробітної плати за 5 місяців (3,9 млн.грн. за рахунок субвенції).

Не зважаючи на всі проведені цього дня політичні агітації, мета яких – продовження страйку та невихід електротранспорту на лінію, робітники підприємства виявили довіру міській владі – вийшли на роботу. Адже розуміють: кожен день простою електротранспорту ще більше погіршує і без того складну ситуацію та примножує збитки ТТУ.

Для підтвердження повних виплат по зарплаті працівникам ТТУ та відновлення руху електротранспорту цього дня підписано Меморандум між керівництвом виконавчого комітету Житомирської міської ради, керівництвом Житомирського трамвайно-тролейбусного управління та представниками трудового колективу як гарантія повного розрахунку із заборгованістю по заробітній платі вже найближчим часом.

Перші тролейбуси вже виїхали з депо

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: