На Житомирщині внаслідок травми голови загинуло немовля » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині внаслідок травми голови загинуло немовля

Автор: news_maker від 26-05-2017, 12:47, переглядів: 979

На Житомирщині внаслідок травми голови загинуло немовля

До Попільнянського відділення поліції надійшло повідомлення від лікарів «швидкої допомоги» про смерть дитини. За висновками судово-медичної експертизи, причиною загибелі півмісячного хлопчика стала травма голови. У нанесенні смертельних тілесних ушкоджень немовляті поліція підозрює його матір. Триває досудове розслідування.
Повідомлення про смерть півмісячної дитини у с. Паволоч надійшло до поліції 24 травня близько 22.30. За попередньою інформацією, маля мало вроджене захворювання легень та раніше перебувало на стаціонарному лікуванні. Тіло дитини було направлено для проведення судово-медичної експертизи.
За висновками експертів причиною смерті дитини став перелом кісток черепа з пошкодженням оболонки головного мозку.
Під час з’ясування обставин події працівники поліції з’ясували, що до спричинення травм причетна його 26-річна мати.
- Жінка зізналась, що кілька разів вдарила сина рукою, коли не змогла заспокоїти, - повідомив начальник Попільнянського відділення поліції Сергій Рябушенко. – Подію було кваліфіковано за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.
Жінку затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою посадовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.
Відповідно до чинного законодавства жінці загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: