До 2 червня на Житомирщині перебуває делегація благодійників з Японії » Новини Житомира
 
 


До 2 червня на Житомирщині перебуває делегація благодійників з Японії

Автор: news_maker від 31-05-2017, 15:20, переглядів: 999

До 2 червня на Житомирщині перебуває делегація благодійників з Японії

Це представники благодійної організації "ЧеФуКо" ("Діти Чорнобиля та Фукусіми") і Житомирщину вони відвідують не вперше. В рамках цьогорічного візиту гості вже побували в дитячому відділенні обласної психіатричної лікарні та житомирській школі №12, з якими налагоджені тісні дружні стосунки:
"Співпраця з благодійним фондом "ЧеФуКо" це і фінансова допомога, але я думаю, що більш важливим є спілкування, діти чекають японських друзів, активно беруть участь у майстер-класах: цього року з виготовлення дитячої іграшки калейдоскопу, в минулому році це був майстер-клас з каліграфії. Сподіваюся, що в подальшому ми знайдемо інші теми для майстер-класів", – розповіла директор обласного благодійного фонду "Заложники Чорнобиля" Євгенія Дончева.

В рамках конкурсного проекту "Культурний обмін: Україна-Фукусима-Діти" японські благодійники оберуть кількох переможців, нагородою для яких стане поїздка до Японії в серпні цього року. Привезли японські гості подарунки дітям з Овруцького району. Зокрема, для вихованців дитячого садочку в селі Гладковичі – сертифікати фінансової допомоги на розширення ігрового майданчика та придбання спортивного інвентарю для уроків фізичного виховання в овруцькій школі №3. Традиційно окрему увагу делегація планує приділити ліквідаторам та постраждалим від аварії на ЧАЕС. А 1 червня у Житомирі стане учасником круглого столу на тему "Відображення наслідків техногенних катастроф на життя дитини, на прикладі аварій на ЧАЕС та Фукусима-1".

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: