Рейтинг "чорного" піару склали у Комітеті виборців України, лідирує Новоград-Волинський » Новини Житомира
 
 


Рейтинг "чорного" піару склали у Комітеті виборців України, лідирує Новоград-Волинський

Автор: news_maker від 10-10-2012, 17:41, переглядів: 1 843

Рейтинг "чорного" піару склали у Комітеті виборців України, лідирує Новоград-Волинський

Комітет виборців України склав рейтинг виборчих округів Житомирщини за ступенем використання "чорного" піару. Впродовж останніх двох місяців від початку передвиборної кампанії 6 спостерігачів Житомирської філії ВГО Комітету Виборців вивчали ситуацію на шести округах. Голова Правління обласної організації Олена Степерова наголосила на тому, що ці вибори у зв’язку із поверненням мажоритарної системи особливо відрізняються застосуванням "чорних" піар-технологій. Здебільшого ці матеріали розповсюджуються у вигляді листівок проти того чи іншого кандидата. У більшості випадків автори залишаються невідомими.

"Частіше за все чорний піар використовувався технічними кандидатами і саме в тих округах, де є більш-менш зрозумілий лідер. Ми хотіли підійти до цього рейтингу коректно з тієї точки зору, щоб не називати прізвищ та не оприлюднювати ці листівки й інші матеріали "чорного" піару, аби не допомагати людям, які власне це роблять"

Що ж до рейтингу, то його очолює виборчий округ № 65 із центром в Новограді-Волинському. На ньому зафіксована найбільша кількість "чорних" матеріалів. Друге і третє місця ділять між собою округи №66 (Малинський) та №67 (Чуднівський). Далі крокує Бердичіваський виборчий округ № 63. Найменше всього "чорного" піару – в окрузі № 62 з центром в Житомирі та в Коростенському 64 окрузі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: